VERSEK MINDENKINEK , Ferenczi Csilla VERSEI . ÉS SOK MÁS DÍSZITÖ ELEM

ÜDVÖZÖLLEK: ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT

Mit szeretsz a legjobban magadon!
 A hajam A szemem


 A mosolyom


Ne hidd, hogy csak a melleid érdeklik! A részletek éppen olyan fontosak a pasiknak.

Íme, a lista! Ezeket a testrészeket nézik leggyakrabban a pasik 

Tudjuk, hogy meglepő, de a közhiedelemmel ellentétben a fiúkat nemcsak a popsi-mell-láb szentháromság érdekli, van még néhány olyan testrészed, amivel leveheted őket a lábukról, pedig talán nem is hinnéd. 


 Kezek

Talán furán hangzik, de pasik többségének különösen fontos, hogy milyen egy nő keze. Nemcsak az érdekli a srácot, hogy a tenyered elfér-e a tenyerében, sokkal inkább arról kap információt e testrészed révén, hogy mennyire adsz a külsődre, mennyire vagy igényes.

A lepattogzott lakk vagy a lerágott köröm nemtörődömségről vagy görcsösségről árulkodik, ezt pedig egyetlen pasi sem tartja szexisnek.

Fordíts figyelmet a kezed hidratálására, és ne feledkezz meg az otthoni manikűrről se! A körömlakk megosztja a pasikat, van, akinek bejönnek a vörös körmök, más a természetesség híve, de az biztos, hogy az óriás műkörmöktől a legtöbben megrémülnek.


 Ajkak

Ahogy eszel, ahogy beszélsz, és lényegében bármi, amit az ajkaiddal csinálsz, őrjítően vonzó lehet egy srác számára. Talán nem kell részleteznünk, miért tekintik az ellenkező neműek a szexualitás egyik szimbólumának a női ajkakat - elég, ha csak a csókolózásra gondolunk.

Ezért is nagyon fontos, hogy az ajkaid mindig ápoltak és hidratáltak legyenek, a kicserepesedett bőrt ugyanis egyetlen pasi sem tartja vonzónak. Ha nem találod elég teltnek a szádat, alkalmazz egy kis optikai trükköt: tegyél egy kevés highlightert a felső ajkad fölé. Egy leheletfinom rúzzsal is megbabonázhatod a srácokat, de vigyázz, a túl erős színektől megijedhetnek - erről ugyanis az jut eszükbe, hogy ha megcsókolnak, beleragadnak.
 Haj

Míg egyes pasik hosszúhaj-mániások, mások a rövid, szexisebb fazonokért vannak oda. Egy dolog azonban közös bennük: megőrülnek a fényes, ápolt, illatos loboncért.

Mivel az erős haj egészséges testről árulkodik, a pasik ösztönösen az olyan lányokat keresik, akiknek rendben van a frizurájuk - ez a génjeikbe van kódolva.

Soha ne menj az utcára zsíros hajjal, keresd fel rendszeresen a fodrászodat, aki megszabadít az eltöredezett, élettelen hajvégektől, és természetesen a balzsamozásról se feledkezz meg, főleg hidegben. Csípő

Zavar, hogy az átlagosnál kissé kerekebb a csípőd? Ne bánkódj! A srácok a kerek csípőt ösztönösen a termékenységgel kötik össze, és bár a suli szívtiprója valószínűleg még nem jövendőbeli gyermekei anyukáját keresi benned, a formás csípőt ösztönösen vonzónak találja.

A pasik többsége egyébként nincs is tudatában annak, hogy figyelne erre a testrészre, valamiért mégis nőiesnek és szexinek találják azokat a lányokat, akiknek formás a feneke és arányos a csípője.


5 perc alatt eldől, mit gondol rólad a pasi: így kelthetsz jó benyomást

5 perc alatt eldől, mit gondol rólad a pasi: így kelthetsz jó benyomást 

Első látásra megtetszett a srác? Akkor érd el, hogy te is szimpatikus legyél neki!


5 perc alatt eldől, mit gondol rólad a pasi: így kelthetsz jó benyomást Ne felejts el mosolyogni!

Egy nagy, széles, őszinte mosoly mindenkiben szimpátiát ébreszt. Ha rossz napod volt, tedd félre egy kicsit, legalább arra a pár percre, amíg bemutatkozol.


Ha nyúzott, fáradt, kedvetlen vagy dühös vagy, a srác azt hiszi majd, hogy alapvetően ilyen a természeted, hiszen ő nem tudhatja, mi történt veled aznap, ami a kedvedet szegte.

Ha beszélgetésbe elegyedtek, később elmondhatod, hogy fáradt vagy, mert egy vizsgára tanultál, vagy felbosszantott valaki a buszon, de azért ne kezdj panaszáradatba. Az első pillanatban azonban tegyél félre minden problémát, és próbálj örülni annak, hogy megismerkedsz valakivel.

Fontos a testbeszéd

Nemcsak az számít, mit mondasz, az információk jelentős részét ugyanis az agyunk nemcsak a szavakból, de a másik testbeszédéből is összerakja. Ha először találkozol valakivel, fordulj a teljes testeddel felé, amikor bemutatkoztok.

Ha kezet fogtok, a kézfogásod legyen határozott, erős, de azért ne szorítsd meg kellemetlenül az ujjait, és közben mindenképpen nézz néhány másodpercig egyenesen a szemébe. Ezzel nyílt, egyenes ember benyomását kelted magadról, és az is egyértelmű lesz a srác számára, hogy valóban örülsz a találkozásnak, és nyitott vagy az új ismeretségre, nemcsak udvariasságból mutatkoztál be neki, és a buli végén is emlékezni fogsz a nevére. Kezdeményezz beszélgetést!

Ha a bemutatkozás és a nagy mosoly megvolt, ne hagyd, hogy beálljon a kínos csend! Kérdezz valamit a másiktól - mindenki szereti, ha azt érzi, hogy valaki érdeklődik iránta. Kérdezd meg, hogy honnan ismeri a közös ismerősötöket, vagy, hogy gyakran jár-e a szórakozóhelyre, ahol éppen vagytok.

Meglátod, a srác hálás lesz, amiért megmented a kínos hallgatástól, és érdeklődő, barátságos, nyitott lányként könyvel majd el magában, akivel kellemesen érezte magát.


3 dolog, ami miatt a pasi az első randi után lelép

Azt hiszed, minden rendben ment, a srác mégsem keres többé? Lehet, hogy megsértettél egy első randis tabut, és nem is tudsz róla. A fülig szerelmes srácokat nem könnyű eltántorítani, de ha az alábbi hibák valamelyikét követed el, jó esélyed van rá, hogy a srác már hazaúton kitöröl a telefonjából.Túl sokat kritizálsz

Lehet, hogy a zavarodat próbálod leplezni azzal, hogy kritikus vagy cinikus vagy, de ha leszólod a filmet, amit megnéztetek, aztán a kávézóban a pincérlány háta mögött pontokba szedve felsorolod, hogy mit csinált rosszul, majd megjegyzed, hogy ennél te sokkal jobb kávét főzöl, és még a sarokban turbékoló párra is teszel néhány szúrós megjegyzést, ne csodálkozz, ha a srác nem hív többé.

Egyrészt, mert senki nem szeretne Citromba harapott kisasszonnyal járni, akinek semmi ne elég jó, másrészt mert az efféle megnyilvánulásokkal nem arra hívod fel a srác figyelmét, hogy te jobb vagy a többieknél, inkább ellenszenvet váltasz ki belőle.

Ha így viselkedsz, a srác azt fogja hinni, csak arra vársz, hogy két lépés távolságba kerüljön, és máris kibeszéled őt is a háta mögött - erre pedig valószínűleg nem tart igényt.

Unottan viselkedsz

Természetes, hogy rögtön az első alkalommal nem akarsz a srác karjaiba omlani, még akkor sem, ha titokban a gimi kezdete óta ő a szerelmed, és majd kiugrasz a bőrödből, hogy végre randira hívott. A hűvös viselkedést sem szabad azonban túlzásba vinni - ne feledd, hogy valószínűleg a srác is ugyanannyira izgul, mint te, és néhány bátorító szó vagy egy kedves mosoly neki is jól fog esni.

Arról nem is beszélve, hogy a randi lényege, hogy kitaláljátok, mennyire érzitek jól magatokat egymás társaságában - ez pedig valószínűleg nehezen fog menni, ha végig a fölényest és a nemtörődömöt játszod.

Ha nem hagysz neki elég időt

Nehéz megmondani, hogy egy randi mikor ér véget - ha jól érzitek magatokat, az is lehet, hogy az egész délutánt és estét együtt töltitek, de az biztos, hogy fél óránál többre lesz szükségetek. Még ha ismeritek is egymást korábbról, ennyi idő biztosan kell, hogy az új helyzetben mindketten feloldódjatok, és megtaláljátok a közös hangot.

Ha 40 perccel a találkozás után elrohansz, mert más programod van, biztos lehetsz benne, hogy a srác nem éppen jó szájízzel fog emlékezni a randira. Fontos persze, hogy egy kapcsolat miatt ne hanyagold el a barátaidat és ne add fel a hobbidat, de azért szoríts időt az ismerkedésre is.

3 tabu a szexben, amire mindenképpen mondj nemet: veszélyes lehet

Ami mindkettőtöknek jó, még lehet, hogy tilos. Arról nem is beszélve, amit csak a pasid akar igazán.


 Ha még csak most kezditek felfedezni egymást, ne szégyenlősködjetek, nyugodtan próbáljatok ki mindent, ami kedvetekre van, amíg rá nem jöttök, mivel szerezhettek örömet egymásnak - az alábbi dolgokra azonban mindenképpen mondj inkább nemet!


Mindegy, mennyire ígéri a pasid, hogy vigyázni fog, soha nem menj bele a védekezés nélküli szexbe!

Először is azért, mert lehet, hogy a barátod egyébként megbízható, de a felfokozott pillanatban könnyen elveszítheti a kontrollt, ami pedig elengedhetetlen a megszakításos szex esetében.

Másodszor pedig azért, mert már az orgazmus előtt, az úgynevezett előváladékkal is kerülhetnek spermiumok a hüvelybe, vagyis a védekezés ilyen formája csakis azoknak a pároknak ajánlható, amelyeknek az sem okoz gondot, ha mégis becsúszna egy baba.

Ha óvszer nélkül akartok szeretkezni, először mindenképpen forduljatok orvoshoz, aki segít kiválasztani a számotokra legmegfelelőbb módszert, és kizárja a nemi betegségeket - ezek közül soknak nincsenek egyértelmű tünetei, így a kivizsgálás akkor is elengedhetetlen, ha mindketten panaszmentesek vagytok.

Házi videó

Sokan találják izgalmasnak, ha fényképen vagy videón örökítik meg az intim pillanatokat, az okostelefonok korában pedig ehhez már nem is kell különösebb felszerelés.
 Tény, hogy amit mindketten élveztek, az nem tilos, ez esetben tehát a házi videó forgatásával sem lenne semmi baj, mégis tanácsos megálljt parancsolni, ha a srác azt kéri, rögzítsétek a közösen eltöltött órákat.

Egy ilyen felvételt ugyanis gyakorlatilag lehetetlen elég biztonságos helyen tárolni - gondolj csak bele, mi lesz, ha például ellopják a telefonodat, netán feltörik a számítógépedet.

Ami pedig egyszer felkerül az internetre, azt gyakorlatilag lehetetlen eltüntetni onnan - arról nem is beszélve, hogy ha még nem vagy nagykorú, a törvény is bünteti az ilyen videók készítését. Vagyis, ha úgy is ítéled meg, hogy az izgalom megéri a kockázatot, akkor is várj, amíg betöltöd a 18. életévedet, különben nagy bajba sodorhatod a barátodat.

Ne mondj mindig igent!

Ne dőlj be a szexcentrikus média nyomásának: egyáltalán nem probléma, ha te nem kívánod naponta háromszor a szexet, és az is teljesen természetes, ha bizonyos helyzetekben nem tudod átadni magad a szenvedélynek.

Persze nem kell rögtön elutasítanod a srácot, ha közeledni próbál, neked meg azon jár az eszed, vajon hogy sikerült a délelőtti matekdogád - még az is lehet, hogy néhány perc elteltével átragad rád a lelkesedése. Ám ha végképp úgy érzed, hogy nincs kedved a dologhoz, nyugodtan mondj nemet. Ha úgymond kötelességet teljesítesz, és nem a közös örömért vagy együtt a sráccal, az hosszú távon akár maradandó lelki sérüléseket is okozhat.

Itt fontos megjegyezni, hogy bár a közvélemény hajlamos másként beállítani, a pasiknak sem mindig a szexen jár az esze, és egyszer-egyszer előfordulhat olyan élethelyzet, amikor még a gyönyört sem kívánják. Ha a párod megbízik benned annyira, hogy ezt megossza veled, viselkedj megértően, és ne kezdj el a kapcsolatotok miatt aggódni - a való életben bizony előfordul az ilyesmi.
3 tabu a szexben, amire mindenképpen mondj nemet: veszélyes lehet


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 138
Tegnapi: 104
Heti: 1 066
Havi: 2 925
Össz.: 780 145

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Lányoknak tanácsok
VERSEK MINDENKINEK , Ferenczi Csilla VERSEI . ÉS SOK MÁS DÍSZITÖ ELEM - © 2008 - 2018 - csilla-versei.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rövid szerelmes versek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »