VERSEK MINDENKINEK , Ferenczi Csilla VERSEI . ÉS SOK MÁS DÍSZITÖ ELEM

ÜDVÖZÖLLEK: ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAThttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSb9xa3NJBWycgIVDMcC6OerxiIXQ4vW9TJsB63aIzcM5B8uUk&t=1&usg=__KZXQ_3SQCzgpk-FEr0DyGkopkXg=Click here to get kiss cliparts and graphics code  Egyszer talán,ott leszek veled,S mindig fogom majd a kezed,Bele nézek két szemedbe,S látok egy fénylő csillagot benne.


Rózsás sorelválasztóA hold vigyázzon rád,ha nem leszek veled,Csillagok kísérjék,minden léptedet,Őrizzék álmodat,mikor az éj leszáll,Hisz nem fogom a kezed,soha többé már.A hold felvidít,ha bánatos vagy,S a csillagok táncolva kacagnak.Mikor felnézel az égre,mindig gondolj rám,Volt egyszer valaki,ki szeretet,igazán.


Rózsás sorelválasztóSzámolom a perceket,Mikor leszek újra veled,Megsimítom arcodat,S te ragyogsz,mint a nap.


Rózsás sorelválasztóLelkemnek csak egy a sóhaja,Te legyél a szívemnek,az izzó parazsa,Lángoktól égjen,egy életen át,Soha ne aludjon ki,ez a parázs.


Rózsás sorelválasztóMost kicsordult a szememből egy könnycsepp,Látlak e még valaha téged,Érezhetem e még,ölelő két karodElmondhatom valaha még,Hogy mit akarok.


Rózsás sorelválasztóSzívemnek csak egy a vágya,Veled élni boldogságba,Cirógatni arcodat,Csókolni az ajkadat.


Rózsás sorelválasztóTe vagy az én napsugaram,Rám ragyogsz ha borús nap van,Elvonulnak majd a felhők,S táncolok mint a szellő.


Rózsás sorelválasztó
Ha azt mondod már nem szeretsz,Már nem akarok élni,Nem akarom szívemet bánatba fojtani.


Rózsás sorelválasztóEgy csillag ragyog az égen,A többit,felhő takarja éppen,Ez az egy csillag is csak nekem ragyog,Mert jól tudom,hogy te vagy ott.


Rózsás sorelválasztóEgy szónak is száz a vége,Legyünk már együtt végre,Hozd el nekem a legszebb álmom,Hogy minden valósággá váljon.


Rózsás sorelválasztóNem várok mást,csak a holdas éjszakát,Azt várom végre,mikor ölelsz át,Mikor súgod fülembe,azt hogy szeretsz,Hogy ne felejtsem soha ezt.


Rózsás sorelválasztó

Mi ketten egy álomvilágba élünk, melyet  nem vehet el senki,Csillogás és  ragyogás,mi szívünket élteti.Ha egy szer elmúlik az élet,,mi akkor is együtt ,Örökké a síron túl is,boldogok leszünk. Csillogó köszönetek

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 170
Tegnapi: 211
Heti: 170
Havi: 3 168
Össz.: 780 388

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: rövid szerelmes versek 2
VERSEK MINDENKINEK , Ferenczi Csilla VERSEI . ÉS SOK MÁS DÍSZITÖ ELEM - © 2008 - 2018 - csilla-versei.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rövid szerelmes versek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »